Informacija

Atgal

Keltai, Vizos, Draudimai

Atnaujintas kainininkas galioja nuo 2017-07-08

RUSIJA

  • Pasas turi galioti mažiausiai 6 mėnesiai po vizos galiojimo pabaigos.
  • Pase turi būti ne mažiau nei 2 laisvi puslapiai įklijuoti vizai (į puslapius „kiti įrašai“ ar „paso galiojimas“ vizos neklijuojamos).
  • Vizos įforminamos pagal išpirkto draudimo galiojimo trukmę (minimali draudimo suma 30 000 eurų). Draudimo polise turi būti įrašas, kad vyksta į Rusiją (draudimą galite įsigyti mūsų biure).
  • Anketiniai duomenys : darbovietė, pareigos, adresas, telefonas, gyv. adresas, asm. telefonas, mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę), gimimo miestas ir imigravimo metai į LR (jei gimė ne LR)
  • Jei bus važiuojama į Rusijos Federacija per Baltarusiją būtina pasirūpinti tranzitine viza per Baltarusiją
Vizos kategorija Forminimo laikotarpis
2 d.d. 3 d.d. 5 d.d. 10 d.d.
TURISTINĖ vienkartinė iki 30 d. / TRANZITINĖPRIVATI vienkartinė iki 90 d. Iskvietimo tikslas: Частая PRIVATI daugkartinė metinė. Iskvietimo tikslas: Разьедененная семья 147 122 95 86
Piliečiams SU INVALIDUMU (visos kategorijos)       13
KOMERCINĖS: Vienkartinė / Dvikartinė iki 90 d.       96
PERKLIJAVIMAS (galiojančios vizos į naują pasą) Jei viza daryta:
- VILNIAUS konsulate per 3 d.d.
  50    

DAUGKARTINĖS VIZOS Į RUSIJĄ (galima išbūti Rusioje per 365 dienu tik 180 d.)

DAUGKARTINĖ METINĖ (Kai buvo išnauduota viza ne senesne nei vienerių metų) 10 k.d. 110
DAUGKARTINĖS METINĖS (Neturėjus daugkartinės vizos) 33-35 k.d. 135

Reikalingi dokumentai vizoms į Rusiją:

  • Turistinė: pasas, 1 nuotrauka (spalvota, matinė, baltame fone 3,5 x 4,5 cm), draudimas, anketiniai duomenys
  • Tranzitinė: pasas, 1 nuotrauka (spalvota, matinė, baltame fone 3,5 x 4,5 cm), draudimas, bilietai į kurią šalį vykstama tranzitu per RU (pvz. Vilnius-Maskva-Tokijas-Maskva-Vilnius), anketiniai duomenys;
  • Privati su iškvietimu: pasas, 1 nuotrauka (spalvota, matinė, baltame fone 3,5 x 4,5 cm), draudimas, privatus iskvietimas, anketiniai duomenys;
  • Privati daugkartinė metinė (iškvietimo tikslas – „Разьедененная семья”): pasas, 1 nuotrauka (spalvota, matinė, baltame fone 3,5 x 4,5 cm), draudimas, privatus iškvietimas, dokumentu kopijos įrodančios giminystės ryšį su kviečiančiuoju asmeniu, anketiniai duomenys
  • Pilieciams su invalidumo pazymejimu 1-3 grupės: pasas, 1 nuotrauka (spalvota, matinė, baltame fone 3,5 x 4,5 cm), draudimas, invalidumo pažymėjimas (kopija), anketiniai duomenys
  • Perklijavimas (galiojancios vizos i nauja pasa): pasai (naujas bei senas), draudimas, anketiniai duomenys
  • Komercinė viza: pasas, 1 nuotrauka (spalvota, matinė, baltame fone 3,5 x 4,5 cm), draudimas, anketiniai duomenys
  • Daugkartinė metinė viza: pasas, 1 nuotrauka (spalvota, matinė, baltame fone 3,5 x 4,5 cm), draudimas, anketiniai duomenys, turėtos vizos kopija (ne senesnė nei pareitų metų), bei paskutinio važiavimo į RF antspaudų kopija.

 

BALTARUSIA 

  • pasas turi galioti mažiausiai 3 mėn po vizos galiojimo pabaigos.
  • pase turi būti ne mažiau nei 2 laisvi puslapiai įklijuoti vizai ( į „kitus įrašus" ar „paso galiojimas" vizos neklijuojamos).
  • vizos įforminamos pagal išpirkto draudimo galiojimo trukmę (minimali draudimo suma 10 000 eurų). Draudimo polise turi būti Белгосстрах firmos logotipas
  • BY vizos neperklijuojamos į naujus pasus, vizos (isskirus tranzitiniu) galioja pagal draudimo poliso trukmę.
  • Paskutinę menesio darbo dieną Ambasada nedirba.
Vizos kategorija Forminimo laikotarpis
2 d.d. 5 d.d.
VIENKARTINĖS, DVIKARTINĖS VIZOS
Vienkartinė iki 30 k.d. (privati / dalykinė) 73 45
Dvikartinė iki 30 k.d. (privati / dalykinė) 95 57
Vienkartinė turistinė iki 7 k.d. (b/iškvietimo) 82 55
Dvikartinė iki 30 k.d. (dalykinė b/iškvietimo) 110 68
Grupinė viza (nuo 5 žm.) 35 25
Vaikams iki 6 metu - 10
TRANZITINĖS VIZOS
Tranzitinė dvikartinė 45 26
Tranzitinė daugkartinė 89 49
DAUGKARTINĖS VIZOS
Daugkartinė privati 1 mėn. 155 85
Daugkartinė dalykinė 3 mėn. su IŠKVIETIMU 157 87
Daugkartinė METINĖ su IŠKVIETIMU 163 95
Daugkartinė pagal gim. ryšį 12 mėn > 65 m. 163 95

Reikalingi dokumentai:

  • pasas
  • 1 nuotrauka (3,5 x 4,5 cm, šviesiame fone, spalvota, atitinkanti prašytojo amžių (ne senesnė nei 6 mėn)
  • draudimas
  • vaikams iki 16 m. gimimo liudijimo kopija, abiejų tėvų pasų kopijos
  • anketiniai duomenys : darbovietė, pareigos, adresas, telefonas, gyv. adresas, asm. telefonas, mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę), gimimo miestas ir imigravimo metai į LR (jei gimė ne LR), sutuoktinio duomenys (vardas, pavardė, mergautinė pavardė, gimimo data.)
  • tikslus adresas pas ką vyksta: jei privati viza – nurodyti pas ką važiuoja i Baltarusiją - vardas, pavardė, adresas, telefono numeris; jei dalykine viza - įmonės pavadinimas Baltarusijoje, adresas, telefono numeris.

 

KAZACHSTANAS

  • vizos į Kazachstaną forminamos tik LR piliečiams;
  • pasas turi galioti mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos;
  • pase turi būti ne mažiau nei 1 laisvas puslapis įklijuoti vizai ( į „kitus įrašus“ ar „paso galiojimas“ vizos neklijuojamos);
  • vaikams iki 16 metu gimimo liudijimo kopija, abiejų tėvų pasų kopijos;
  • trečiadienais konsulatas nedirba. Ši diena neįskaitoma į vizos forminimo laiką;
  • užsakymo diena neįskaitoma, skaičiuojama nuo sekančios darbo dienos;
  • Kazachstano galiojančios vizos neperklijamos į naujus pasus.
Vizos kategorija Forminimo  laikotarpis
8 k.d. 14 k.d.
Vienkartinė (galiojimas 30 d.) 79  
Dvikartinė  galiojimas  90 d.)   181
Trikartinė (galiojimas 90 d.)   233
Daugkartinė 6 mėn.   336
Daugkartinė 12 mėn.   377

Reikalingi dokumentai:

  • pasas, 1 nuotrauka spalvota, anketiniai duomenys, adresas kur vyktsa į Kazachstaną (Jei priavačiai - vardas, pavardė ir adresas, jei į įmonė – pavadinimas ir adresas), sutuoktinio vardas, pavardė;

 

UZBEKISTANAS

Vizos kategorija Forminimo  laikotarpis
tik Lietuvos piliečiams 10 k.d.
VAIRUOTOJAMS  
1 - kart. Iki 7 d. 158
1 - kart. Iki 14 d. 170
1 - kart. Iki 30 d. 181
1 - kart. 2 mėn. 198
1 - kart. 3 mėn. 210
3 - kart. 3 mėn. 224
4 - kart. 3 mėn. 239

Reikalingi dokumentai:

  • 1 spalvota nuotrauka
  • Anketiniai duomenys - gyvenamasis adresas, tel. nr., darbovietė, pareigos, tel. nr., sutuoktinio vardas ir pavardė
  • Pažyma iš darbovietės apie užimamas pareigas rusų kalba
  • Sutartis tarp Lietuvos – Uzbekistano įmonių

Iš pradžių viza užsakoma su visomis dokumentų kopijomis, po užsakymo 4 dieną reikia pateikti pasą ir 1 spalvotą nuotrauką.

KONSULATAS DIRBA: I – III – V

 

KINIJA

Pastaba: konsulinis skyrius dirba antradieniais ir ketvirtadieniais.

Vizos kategorija Forminimo  laikotarpis
3 d.d. 6 d.d. 
Vienkartinė (galiojimas 3 mėn.) 141 116
Dvikartinė (galiojimas 6 mėn.)  152 125

Reikalingi dokumentai: pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos, 1 spalvota nuotrauka, anketiniai duomenys, viešbučio rezervacija; lektuvu bilietų rezervacija pirmin/atgal;

 

INDIJA

Pastaba: viza galioja nuo išdavimo datos + 3 mėn (ne pagal skrydį ar pan.), įvažiavus / išvažiavus į šalį su turistine viza, kitą kartą vėl įvažiuoti į Indijos Respubliką galima tik po 60 dienų po išvykimo!

Vizos kategorija Forminimo  laikotarpis
15 – 20 d.d.
Vienkartinė turistinė (galioja 90 d.)   147

Reikalingi dokumentai:

  • pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos;
  • 1 spalvota nuotrauka;
  • lėktuvo bilietų rezervacijos kopija( pirmin/atgal);
  • anketiniai duomenys (papildomai tėvo ir sutuoktinio vardas, ar neturi giminių Pakistane, kokias šalis aplankė per paskutinius 10 metų, jei buvo anksčiau Indijoje, nurodyti adresą kur buvo apsistojęs)

Rezervacija