Panevėžys INFO
Vasaris 2017
PATKPNŠS
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     
Išreikškite savo nuomonę
Jūsų nuomone, ar turizmo informacijos centro tinklapis yra informatyvus?


     Atnaujintas kainininkas galioja nuo 2016 09 19         

     

 RUSIJA                 

  • Pasas  turi galioti mažiausiai 6 mėnesiai  po vizos galiojimo pabaigos.
  • Pase turi būti ne mažiau nei 2 laisvi puslapiai įklijuoti vizai ( į puslapius „kiti įrašai“ ar „paso galiojimas“
    vizos neklijuojamos).
  • Ø  Vizos įforminamos pagal išpirkto draudimo galiojimo trukmę (minimali draudimo suma 30 000 eurų). Draudimo polise turi būti įrašas, kad vyksta į Rusiją  (draudimą galite  įsigyti mūsų biure).
  • Anketiniai duomenys : darbovietė, pareigos, adresas, telefonas, gyv. adresas, asm. telefonas,  mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę), gimimo miestas ir imigravimo metai į LR  (jei gimė ne LR)
  • Jei bus važiuojama į Rusijos Federacija per Baltarusiją būtina pasirūpinti tranzitine viza per Baltarusiją

                                                           

                                                                                                  Forminimo  laikotarpis ->

                                

 Vizos kategorija

 

2 d.d.

 

3 d.d.

 

5 d.d.

 

7 d.d.

TURISTINĖ  vienkartinė   iki 30 d. / TRANZITINĖ

PRIVATI vienkartinė iki 90 d. Iskvietimo tikslas: Частая

PRIVATI daugkartinė metinė. Iskvietimo tikslas:  Разьедененная семья

 

 

147

 

 

122

 

 

 

95

 

 

82

 

Piliečiams SU INVALIDUMU  (visos kategorijos)

 

 

 

 

 

13

 

KOMERCINĖS:    Vienkartinė  /  Dvikartinė   iki 90 d.

 

 

 

 

96

PERKLIJAVIMAS (galiojančios vizos  į naują pasą)

Jei viza daryta :                                                     - VILNIAUS  konsulate   per 3 d.d.

                       

 

 

49

 

 

 

DAUGKARTINĖS VIZOS Į RUSIJĄ  (galima išbūti Rusioje per 365 dienu tik 180 d. )

DAUGKARTINĖ METINĖ  (Kai buvo išnauduota viza ne senesne nei vienerių metų)

 

10 k.d.

110

DAUGKARTINĖS    METINĖS

(Neturėjus daugkartinės vizos)

33-35 k.d. 

133

Reikalingi dokumentai vizoms į Rusiją: 

  • Turistinė: pasas, 1 nuotrauka (spalvota, matinė, baltame fone  3,5 x 4,5 cm), draudimas, anketiniai duomenys
  • Tranzitinė: pasas, 1 nuotrauka (spalvota, matinė, baltame fone  3,5 x 4,5 cm), draudimas, bilietai į kurią šalį vykstama tranzitu per RU (pvz. Vilnius-Maskva-Tokijas-Maskva-Vilnius), anketiniai duomenys;
  • Privati su iškvietimu: pasas, 1 nuotrauka (spalvota, matinė, baltame fone  3,5 x 4,5 cm), draudimas, privatus iskvietimas, anketiniai duomenys;
  • Privati daugkartinė metinė  ( iskvietimo tikslas – „Разьедененная семья”):  pasas, 1 nuotrauka (spalvota, matinė, baltame fone  3,5 x 4,5 cm), draudimas, privatus iškvietimas, dokumentu kopijos įrodančios  giminystės ryšį su kviečiančiuoju asmeniu, anketiniai duomenys
  • Pilieciams su invalidumo pazymejimu 1-3 grupės: pasas, 1 nuotrauka (spalvota, matinė, baltame fone  3,5 x 4,5 cm), draudimas,  invalidumo pažymėjimas (kopija),  anketiniai duomenys
  • Perklijavimas  (galiojancios vizos  i nauja pasa): pasai (naujas bei senas), draudimas, anketiniai duomenys
  • Komercinė viza: pasas, 1 nuotrauka (spalvota, matinė, baltame fone  3,5 x 4,5 cm), draudimas, anketiniai duomenys
  • Daugkartinė metinė viza: pasas, 1 nuotrauka (spalvota, matinė, baltame fone  3,5 x 4,5 cm), draudimas, anketiniai duomenys, turėtos vizos kopija (ne senesnė nei pareitų metų), bei paskutinio važiavimo į RF antspaudų kopija.

 

BALTARUSIA

 

  • pasas turi  galioti  mažiausiai 3 mėn po vizos galiojimo pabaigos.
  • pase turi būti ne mažiau  nei  2  laisvi puslapiai įklijuoti vizai ( į „kitus įrašus" ar  „paso galiojimas"  vizos neklijuojamos).
  • vizos įforminamos pagal išpirkto draudimo galiojimo trukmę (minimali draudimo suma 10 000 eurų). Draudimo polise turi būti Белгосстрах firmos logotipas
  • BY vizos neperklijuojamos į naujus pasus,  vizos (isskirus tranzitiniu) galioja pagal draudimo poliso trukmę.
  • Paskutinę menesio darbo dieną Ambasada nedirba.

 

                     Forminimo  laikotarpis

                                 

Vizos kategorija

2 d.d.

 

5 d.d.

 

VIENKARTINĖS, DVIKARTINĖS VIZOS

 

Vienkartinė iki 30 k.d.  ( privati / dalykinė )

73

45

Dvikartinė  iki 30 k.d. ( privati / dalykinė )

85

56

Vienkartinė  turistinė iki 7 k.d.  ( b/iškvietimo )

82

55

Dvikartinė  iki 30 k.d. (  dalykinė b/iškvietimo )

97

69

Grupinė viza ( nuo 5 žm.)

55

26

Vaikams iki 6 metu

-

12

 

TRANZITINĖS VIZOS

 

Tranzitinė  dvikartinė

57

26

Tranzitinė   daugkartinė

80

49

 

DAUGKARTINĖS VIZOS

 

Daugkartinė  privati 1 mėn.

115

86

Daugkartinė dalykinė 3 mėn.

su IŠKVIETIMU

117

88

Daugkartinė METINĖ

su IŠKVIETIMU

227

198

Daugkartinė pagal gim. ryšį

12 mėn > 65 m.

221

193

 

Reikalingi dokumentai:

  • pasas
  • 1 nuotrauka (3,5 x 4,5 cm, šviesiame fone, spalvota, atitinkanti prašytojo amžių

 (ne senesnė nei 6 mėn)

  • draudimas
  • vaikams iki 16 m. gimimo liudijimo kopija, abiejų tėvų pasų kopijos
  •  anketiniai duomenys : darbovietė, pareigos, adresas, telefonas, gyv. adresas, asm. telefonas,  mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę), gimimo miestas ir imigravimo metai į LR (jei gimė ne LR), sutuoktinio duomenys (vardas, pavardė, mergautinė pavardė, gimimo data.)
  • tikslus adresas pas ką vyksta:

        jei privati viza  –  nurodyti pas ką važiuoja i Baltarusiją - vardas, pavardė, adresas , telefono numeris

        jei dalykine viza -  įmonės pavadinimas Baltarusijoje, adresas, telefono numeris.

 

KAZACHSTANAS

  • vizos į Kazachstaną forminamos tik LR piliečiams;
  • pasas turi galioti mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos;
  • pase turi būti ne mažiau nei 1 laisvas puslapis įklijuoti vizai ( į „kitus įrašus“ ar „paso galiojimas“ vizos neklijuojamos);
  • vaikams iki 16 metu gimimo liudijimo kopija, abiejų tėvų pasų kopijos;
  • trečiadienais konsulatas nedirba. Ši diena neįskaitoma į vizos forminimo laiką;
  • užsakymo diena neįskaitoma, skaičiuojama nuo sekančios darbo dienos;
  • Kazachstano galiojančios vizos neperklijamos į naujus pasus.

 

                                                                            Forminimo  laikotarpis

                                          

Vizos kategorija

8 k.d.

14 k.d.

Vienkartinė (galiojimas 30 d.)

78

 

Dvikartinė ( galiojimas  90 d.)

 

181

Trikartinė ( galiojimas 90 d.)

 

233

Daugkartinė  6  mėn.

 

336

Daugkartinė  12  mėn.

 

377

Reikalingi dokumentai:

  • pasas, 1 nuotrauka spalvota, anketiniai duomenys, adresas  kur  vyktsa į Kazachstaną  (Jei priavačiai  - vardas, pavardė ir adresas, jei į įmonė – pavadinimas ir adresas), sutuoktinio vardas, pavardė;

 

 

UZBEKISTANAS

                    Forminimo  laikotarpis

                                          

Vizos kategorija

tik Lietuvos piliečiams

10 k.d.

 

 

VAIRUOTOJAMS

 

1-      kart. Iki 7 d.

158

1-      kart. Iki 14 d.

170

1-      kart. Iki 30 d.

181

1-      kart. 2 mėn.

198

1-      kart. 3 mėn.

210

3 -  kart. 3 mėn.

224

4 - kart. 3 mėn.

239

Reikalingi dokumentai:

      ● 1 spalvota nuotrauka

      ● Anketiniai duomenys - gyvenamasis adresas, tel. nr., darbovietė, pareigos, tel. nr., sutuoktinio        vardas ir pavardė

      ● Pažyma iš darbovietės apie užimamas pareigas rusų kalba

      ● Sutartis tarp Lietuvos – Uzbekistano įmonių

Iš pradžių viza užsakoma su visomis dokumentų kopijomis, po užsakymo 4 dieną reikia pateikti pasą ir 1 spalvotą nuotrauką.

 

KONSULATAS DIRBA:   I – III – V

 

KINIJA

Pastaba:  konsulinis skyrius dirba antradieniais ir ketvirtadieniais.

                                                                            Forminimo  laikotarpis

                                          

Vizos kategorija

3 d.d.

6 d.d.

 

Vienkartinė  (galiojimas 3 mėn.) 

 

141

 

116

Dvikartinė  (galiojimas 6 mėn.)

 

152

124

Reikalingi dokumentai:  pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos, 1 spalvota  nuotrauka, anketiniai duomenys, viešbučio rezervacija; lektuvu bilietų rezervacija pirmin/atgal;

 

INDIJA   Pastaba: viza galioja nuo  išdavimo datos  +  3 mėn (ne pagal skrydį ar pan.), įvažiavus / išvažiavus į šalį   su turistine viza, kitą kartą vėl įvažiuoti į Indijos Respubliką galima tik po 60 dienų po išvykimo!

 

                                                                                Forminimo  laikotarpis 

                                          

Vizos kategorija

15 – 20 d.d.

 

Vienkartinė turistinė ( galioja 90 d.)  

 

 

147

Reikalingi dokumentai:

  • pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos;
  • 1 spalvota nuotrauka;
  • lėktuvo bilietų rezervacijos kopija( pirmin/atgal);
  • anketiniai duomenys (papildomai tėvo ir sutuoktinio vardas, ar neturi giminių Pakistane, kokias šalis aplankė per paskutinius 10 metų, jei buvo anksčiau Indijoje, nurodyti adresą kur buvo apsistojęs)

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                     

« Atgal